Om Hundeben.dk

Formål

Hundeben.dk er en familieejet dansk webshop med adresse i Greve. Vores mål er at kunne tilbyde produkter til hunde der er næringsrige og ikke fyldt med unødige indgredienser, tilsætningsstoffer og kemikalier.

Idéen omkring Hundeben.dk er opsået efter selv at have oplevet allergi og maveproblemer, men også udfordringerne med at finde et ordentligt foder som hundene vil kunne fungerer på.

Anderledes udvalg og gode priser

Hos Hundeben.dk finder du primært ikke de samme varer som du vil findes i de store kædebutikker eller webshops. For os handler det om, at vi kan stå inde for de produkter som du finder hos Hundeben.dk. Dette betyder, at vi ligger vægt på at vores produkter er forsvarligt produceret, at vi forsøger at finde de rigtigt leverandører og at produkterne ikke indeholder unødvendig indgredienser, kemi eller tilsætningsstoffer.

Vi ligger også vægt på at finde de rigtige produkter til de rigtige priser.

Nordic Hundfoder

Nordic hundfoder er et svenskt friskfoder med kun naturlige indgredienser og der anvendes ikke slagteriaffald eller biprodukter. Nordic hundfoder bliver også anbefalet af svenske dyrlæger mod allergi og mavebesvær.

Nordic hundfoder indeholder 60% dyrlægekontrolleret oksekød og kallun samt alle de vitaminer og mineraler som hunden har brug for.

Kragborg hundefoder

Kragborg hundefoder er primært dansk produceret råfoder.

Vi glæder os til at se dig igen!

Hundeben.dk